دانلودپاورپوینت درباره کنسرو ماهی – دانلود از رایگان فایل

فايل با عنوان دانلودپاورپوینت درباره کنسرو ماهی جهت دانلود آماده است

توضيحات مربوط به فايل دانلودپاورپوینت درباره کنسرو ماهی در زير نوشته شده است

دانلودپاورپوینت درباره کنسرو ماهی

فرمت فایل : .ppt

 

تعداد اسلاید : ۱۶ اسلاید

 

قسمتی از متن :

 

موضوع :

یخچالهای طبیعی

دبیر محترم :

سرکارخانم باقری

گردآورنده :

محدثه خضری

دبیرستان دخترانه عطار۱

عنوان :

کنسرو ماهی

در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از

جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر

ماهي تون:

انواع ماهي تون از خانواده اسک و مبر وی يد( Scombridae ) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده‌اند که داراي جنس و گونه‌هاي متعددي مي‌باشند.

فایل مشابه  پاورپوی\نت اختصاصات ماهی قزل آلا - دانلود از رایگان فایل

ويژگي ‌ هاي استاندارد مواد اوليه:

ماهي

روغن

نمک

آب

ظروف بسته ‌ بندي (قوطي)

لاک ‌ ها

فرآيند توليد:

ماهي پس از صيد(مرگ) در اثر فعاليت باکتري ‌ ها و آنزيم ‌ ها به سرعت ويژگي ‌ هاي خود را از دست داده و پس از مدتي علايم فساد در آن ظاهر مي ‌ گردد. لذا جهت افزايش زمان ماندگاري آن بر اساس اصول نگهداري مواد غذايي مراحل زير در مورد آن انجام مي ‌ گيرد:

فایل مشابه  وکتور لوازم آشپزی -چاقو -تابه-کلاه ...فایل کورل - دانلود از رایگان فایل

۱ – از بين بردن ميکروارگانيسم‌هاي موجود در حد امکان يا جلوگيري از فعاليت آن ها به وسيله پخت اوليه( Pre–cooking ) به کمک بخار يا هواي داغ.

۲- توقف يا کاهش سرعت فعاليت آنزيم‌ها و جلوگيري از دستيابي به اکسيژن، جهت ممانعت از فعل و انفعالات شيميايي از طريق جاگذاري ماهي‌ها در قوطي و خالي کردن نسبي هواي قوطي‌ها قبل از دربندي .

فایل مشابه  پاورپوینت مهمترین برنامه های آموزشی مورد نیاز در استقرار استانداردهای اعتباربخشی ملی - دانلود از رایگان فایل

۳ – حفاظت محصول مورد نظر از آلودگي مجدد، از طريق دربندي قوطي‌ها و اعمال فرآيند حرارتي نهايي ( Heat Processing ) به‌مدت ۶۵ دقيقه در دماي ۱۲۱- ۱۱۰ درجه سانتي‌گراد.

دریافت فایل

اگر نياز به اين فايل داريد روي قسمت دانلود در پايين کليک کنيد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *